Roletnat Nga ( PVC) Plastika

Roletnat nga PVC mbrojnë shtëpitë nga ndikimet klimatike siq janë: dielli, shiu, bora, njëkohësisht duke e zgjatur jetën e dritareve.


Detail...

Roletat Nga Alumini

Roletnat nga Alumini dhe PVC mbrojnë shtëpitë nga ndikimet klimatike siq jane: dielli, shiu, bora dhe njëkohësisht duke zgjatur jetën e dritareve.


Detail...

Dyer Me Profile 77mm

Sistemet me roletna që mblidhen mund të përdoren në secilin vend ku është e nevojshme siguria dhe pamje estetike.Detail...

Dyer Industriale

Dyer industriale prodhohen nga sendviç panelat nga çeliku. Hapja e dyerve bëhet vertikalisht nga poshtë lart duke mundeëuar shrytëzimin maksimal të hyrjeve dhe daljeve.

Detail...

Punime


DIKO PLAST RISI

Rreth Nesh